Едно от най-тежките ненаказани престъпления на прехода е назначаването на българския Ал Капоне на висшата професионална длъжност в МВР. Мадридският престъпник следва да носи наказателна отговорност за това !!!

 

НАЗНАЧАВАНЕТО НА БУДА НА ВИСША ДЛЪЖНОСТ В МВР Е ЕДНО ОТ НАЙ-ТЕЖКИТЕ НЕНАКАЗАНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА ПРЕХОДА. ВСЕ ЕДНО ДА НАЗНАЧИШ АЛ КАПОНЕ НАЧЕЛО НА ФБР

В петък, когато Светиня му удости Парламента с присъствието си след една година отсъствие, защото според един дебил нямал време за губене, Цвъки реши да похвали Станишев, за да упрекне опозицията.

Не знам, не знам, това намек за Прайда ли беше, към който явно Цвъко е съпричастен или към Истанбулската конвенция, към която Станишев е съпричастен.

Май няма разлика.

Вече се навършиха девет години от Прайда на ГЕРБ. А дефилирането на Буда е от цели 17 години.

Благодарение на мадридския престъпник.

Назначаването на такава фигура на висшата професионална длъжност в МВР е едно от най-тежките ненаказани престъпления на прехода.

Все едно да назначиш Ал Капоне начело на ФБР. Във всяка друга правова държава Симеон трябваше да носи наказателна отговорност.

Богомил Бонев, бивш министър на МВР

http://afera.bg/%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%83%D0%B4%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D1%81%D1%88%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D0%BD%D0%BE.html

 

 

***

Boiko_shapka[1]


Публикувано в Анализи, Интервюта, Новини от Македония и България. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *