Клониране на хора за роби и за двойници на политици, областни губернатори, премиери, президенти

Клонира ли Владимир Путин областни губернатори?

Тайното правителство клонира хора по процес, усъвършенстван в най-голямата и най-развитата в света научноизследователска биогенетична лаборатория в Лос Аламос.

Елитът на човечеството вече притежава собствена раса от роби. Както сивите, така и американското правителство секретно оплождат жени, след това преместват тримесечния плод — хибрид, преди ускоряването на растежа му в лабораториите.

По-късно се внедрява биогенетичната програма за ДНК — манипулация, които се имплантират и контролират от разстояние, чрез радио честотни емисии. На много хора им се имплантират мозъчни чип — импланти. Те действат като телепатични комуникационни канали и телеметрични мозъчно — манипулируеми устройства. Тази мрежа е започната и е развита от DARPA (Изследователска агенция за съвременни отбранителни проекти). Две от процедурите са: Радио-хипнотичен интер церебрален контрол и електронно изтриване на паметта. Те развиват също така и ELF и EM вълновото размножаване – устройство, което засяга нервната система и може да причини гадене и умора, раздразнителност и дори смърт. Изследването на биодинамичните връзки в организмите ражда технология, която можела да променя генетичната структура, както и да се използва за лечение.

Други генетични експерименти

Американският секретар по-енергийните въпроси Джон Херингтън обяснява ,,Лоурънс бъркли лаборатория” и ,,Лос Аламос нешънъл лаборатория” в Ню Мексико за дом на ново развити генетични центрове като част от проект, целящ да дешифрира човешкия геном. Геномът съдържа генетично закодирани инструкции, които ръководят трансформацията на всяка отделна клетка и оплождането на яйцето в даден биологичен организъм.

..Проектът за човешкия геном може би е най-съкрушителният удар върху човечеството от всички научни инициативи досега” – каза Дейвид Шърли, директор на лабораторията в Бъркли. Това изследване се провежда тайно от години в биолабораториите на базата в Дълси.

Шесто ниво често се определя от работещите като ,,Залата на кошмарите” – там са генетичните лаборатории. Съобщенията от работниците, които са виждали странни експерименти, са следните:

,,Аз видях хора с много крака, които изглеждаха като наполовина хора, наполовина октоподи. Също така гущероподобни хора и ,,меки” същества, които приличат на хора и плачат като бебета, и подражават на човешките думи, също така и огромни на ръст кръстоски между гущери и хора, затворени в клетки. Има риби, тюлени, птици и мишки, които едва ли могат да се причислят към видовете си. Има няколко клетки (и цистерни) за хуманоиди с крила – гротескни прилепоподобни същества около 3.5 до 7 фута високи. На ниво 7 е по-лошо – има хиляди редици от хора и хибриди на хора, поставени в студени складове. Там са и складовете за ембриони, цистерните за хуманоиди, в различни стадии на развитие. Често се сблъсквах с хора в клетки, обикновено упоени или дрогирани, които понякога плачеха и молеха за помощ. Беше ни казано, че са безнадеждно луди и, че върху тях се тестват високорискови лекарства за лекуване на лудостта. Наредено ни беше никога да не се опитваме да говорим с тях. В началото вярвахме на тази история. Накрая през 1978г. малка група от работници разкри истината. Започна т.нар. конфликти в Дълси (за същия конфликт споменава и небезизвестният Фил Шнайдер, който след като разкри тази и много други истини, бе убит от шефовете си).” Когато вече става очевидна истината, че хората долу се произвеждат от отвлечени жени, оплодени против желанието им, се е формирала секретна група за съпротива. След време те са избити или ,,умрели при мистериозни обстоятелства”. В края на 1979г. има конфликт между хората и сивите като мнозинство от човешки учени и военен персонал са убити. Базата е затворена за малко, но понастоящем е активна. Отвличанията на хора и животни налаяха през 1980г., когато лабораториите ,,Ливърмор Бъркли” започнаха да произвеждат изкуствена кръв за Дълси.

Уилям Купър заявява: ,,При сблъсъка загинаха 66 от нашите хора, от Националната група Recon и групата ДЕЛТА, отговорни за всички извънземни проекти. Групата ДЕЛТА имаше значки с черен триъгълник на червен фон. Делта е четвъртата буква от гръцката азбука. Тя има формата на триъгълник и фигурира явно в масонските знаци. Всяка база има собствен символ. Символът на базата в Дълси е триъгълник с гръцката буква ,,Тау” (T) вътре като символът е обърнат наопаки, така че триъгълникът сочи надолу. Отличителните белези ,,триъгълник и три странични линии” са видени на ,,летяща (транспортна) чиния”. Други символи маркират местата за кацане на извънземната флотилия.”

Престън Никълс, Питър Мун и Ал Билек – участници в Монтоукския експеримент твърдят, че няколко хиляди деца (предимно улични) са отвлечени от сътрудничещи си с ЦРУ нацисти и сиви. Невръстните са ,,програмирани” и използвани като опитни мишки при различни експерименти и естествено изчезвали завинаги в другите измерения на пространствено-времевия континуум.

Същите сили продължават сътрудничеството си в базите Зона 51, Нелис, Невада, Дълси, в платото Аркулета, Ню Мексико и др.

Смята се, че висшите ешелони на властта са създали и специални служби за охрана на базите, както и за осигуряване на пълна секретност по всички подобни дейности. За пълно замъгляване на истината относно съществуването на ИЗЦ в Космоса са излъчени многобройни телевизионни предавания и филмови продукции през 60-те и 70-те години на миналия век, както и материали в печата, всичко, с цел да осмеят и омаловажат проблема. Прикритите диригенти на бутафорията именуват разработките си проекти ,,Синя книга” и ,,Сноубърд”.

Геологът Фил Шнайдер, работил по-тайната програма за изграждане на секретни военни бази твърди, че през 1954г. администрацията на Айзенхауер пренебрегва Конституцията на САЩ и сключва споразумение със сивите. (Регистрирано в Тайната история като ,,1954 Греада”.)

И дори днес, десетилетия по-късно, много американци на подсъзнателно ниво усещат, че в страната им се извършва нещо ужасно, чрез което представителите на съвременните фашисти от Земята и учителите им – космическите нацисти от Орионската империя, целят да ги превърнат в роби, но засега не могат да реагират, защото не е настанал подходящият момент!

Смята се, че генетични манипулации с човешки и извънземни същества са извършвани многократно досега в продължение на хилядолетия. Дори нещо повече – по признание на сивите чрез последните 30-40 години в резултат на експериментите им, човешкият геном е променян около 20 пъти. Ето защо човешките тела (особено женските) рязко започнаха да се отличават спрямо тези на поколенията от преди 40-50-60 и повече години.

Подобни експерименти извършват и представителите на Федерацията, но те са с цел намаляване на процента на маймунския ген в нашето ДНК. Днес немалка част от нордическия тип раса, от която започнаха да се срещат представители при новите поколения момичета и момчета и в България наред с ,,грейовата” генетика, всъщност са хора със смесен ген от Плеядите, Сириус, Вега и др.

Освен това сивите, отчитайки факта, че голяма част от хората много си падат по т.нар. ,,нордически тип”, много често започнаха да прилагат технологиите на маскиране като нордици, докато истинските нордици никога не се трансформират в сиви! Има и информация, че някои блондини (разбира се, доколкото могат да бъдат разпознати), са видени със сиви, което означава, че може би са техни пленници и са с ,,промити мозъци”, или сивите са разрушили способността им да се хронопортират през времето и телепортират през измеренията. / illuminatibg

По-долу е преведен откъс от интервюто с Джордж Грийн, в който той се спира на темата за клонирането, включително и на президенти.

Цялото интервю на английски ще намерите на projectcamelotportal

Ето и текста на откъса от разговора между Кери Касиди и Джордж Грийн:

ДГ: Когато отидете в Холивуд можете да видите холограми, нали… изглеждат, че са истински, нали…Е, нашите учени са се научили как да правят хора – наричат ги синтетични….като доскоснеш кожата им усещането е за нещо като пластмаса – това е най-последната технология. А старата технология…гледали ли сте онзи филм – Момчетата от Бразилия – там се показва, как нашето правителство прави хора.

КК: Наистина ли – имате предвид “временни хора”?

ДГ: Напротив, реални говорещи и ходещи хора.

КК: Искаш да кажеш чрез генетика – така ли?

ДГ: Не-не, нека ви обясня – филмът го показва, но и аз сега ще споделя с вас. всичко, което ми трябв,а са две клетки от твоето тяло. Подава им се слаб електрически ток и те започват да се държат като оплодено яйце. Щом имам оплодено яйце, всичко което ми трябва, е реципиент, за да направя човек. Това могат да са хипнотизирани жени, внушават им че са отвлечени от извънземни – и така фетусът започва да расте, нали – има храна. Могат да използват също крави и овце – стига да има хранителна среда. След около 14 седмици плодът се отделя. Това е , когато плодът започва да има собствено кръвоснабдяване – открили са как да използват екстракт от щитовидната жлеза, който толерира растежа. Оригинално технологията е дадена на нашето правителкство от СИВИТЕ. Причината за възторга на нашите учени е, че ще имаме резервни части –  ако имаш нужда от сърце или  черен дроб, няма да има отхвърляне, защото ще е твоята собствена днк, нали.

КК: Добре но ние и без това сме пренаселени – те нямат нужда от още хора, нали

ДГ: Елитът и без това подбира, кой да остане и кой да си отиде – говорил съм с доктора, който работи върху регенерацията на Кастро, например – върху неговата днк последователност..

КК: На мен ми се струва, че повечето президенти вече са подменени – разхождат се наоколо, но ми изглеждат като второ трето копие…

ДГ: Да, така е – ще ти дам тема за размисъл…намери стари клипове с Джордж Буш, виж как изглежда, как говори и т.н. в първите си дни в кабинета. Хитлер например не е умрял в Берлин – заедно с още 14 души, Ева Браун и кучето си са излетели за Барселона, после в Антарктида, Швабенланд и накрая умира в Бразилия (някои слухове са за Аржентина, моя бележка). Сталин е поискал да му занесат тялото на Хитлер и са установили, че има други уши и тестиси …така че те са знаели, че не е Хитлер.

ККНо клон ли е бил или не?

ДГ: А, сега искаш да поговорим за клонинг…техниките за клониране…от 1938 година са започнали да клонират хора – 8 държави правят клонове. Имам приятел доктор, който единствено и само се занимава да лекува клонове.

КК: Откъде взимаш информацията си  все пак?

ДГ: От хора, които не искат да се показват, но говорят с мен, понеже се надяват,  че аз ще я изнеса – понеже те винаги имат поне двама души, които ги следват, а хората, които говорят твърде много, обикновено изчезват, така че аз няма да се впущам в прекалени детайли, но има информация, която е достъпна – казах ти, виж филма – те ти показват там цялата техника .. …но нека отидем една крачка по-нататък – и това е най-важното …. тази реалност, която сега виждаш, се базира на опита, който се е отпечатал в твоето тяло и ума ти. Друго нещо е паметта на душата ти, нали. Тя се простира назад във времето, както си избрал по каквато и да е причина в това прераждане – нека разграничим тези неща. Тъй като тялото е много физическо, а ние сме решили д направим тяло за няколко месеца с цел резервни части…възниква въпроса – как да направим така, че то да работи по-добре. Ако отидеш в болницата в наши дни и ти направят електроенцефалограма – това какво е?  Това е паметта на твоя осъзнат ум – тя се качва на диск и се даунлодва върху това същество – и сега ние имаме вървящ и говорещ дубликат,  който има всичката памет, която ти имаш, защото ние току-що сме я взели от твоя собствен ум.

КК: Това е като Блейд Рънър, андроидът, така ли?

ДГ: Точно, само че трябва да се преинсталира от време на време или да се настройва, така че ние ги водим с Кемп Дейвид или в тази болница, за която ти казах – там има крило, което е специално за тях – можеш да идеш и да се убедиш сама . Сестрите, ако искат да говорят, ще ти кажат – те ги наричат “другите” – мисля, че това е доста мило, любопитно…те са хора – помни, че те могат да мислят и действат, но …нямат душа…това също е предсказано – бездушни същества.

КК: Да, вярно…

ДГ: Тук има и други интереси…трябва да внимаваме с тези неща..има много инзвънземни,  които точно сега искат да бъдат в играта. Така че в някои случаи те могат да влязат в тези физически същества, които сме направили и да ги манипулират.

КК: Разбирам..

ДГ: Така че имаме комбинирани интереси, които трябва да огледаме и разграничим – трябва да разграничим, каква е играта. Това показва, че повечето лидери в света, които са били купени и платени, са създадени да мислят по определен начин – в цял свят.

<img class=“alignleft wp-image-21520 size-full“ src=“//bultimes.com/wp-content/uploads/2016/03/The-Bulgarian-Times.png“ alt=““ width=“79″ height=“80″ />Джордж Грийн е бивш инвестиционен банкер, брокер/дилър, инвеститор в недвижими имоти, застрахователен брокер и издател. Постоянен гост на телевизионни и радио програми…Линк към негивия сайт: nohoax.com Автор: conspiracii

https://bultimes.com/klonirane-na-hora-ot-hora-za-robi-hibridi/

https://bultimes.com/za-kloniranite-prezidenti-video/

 

 

Възможно ли е клонирането на човешката душа? (ВИДЕО)

Редактор: Дарина Караколева

Гледали сме филми, в които има клонирани хора и за повечето то нас това е една забавна измислица. Но дали днес, в сферата на научната и технологичната революция, това не една вече реална възможност, която се осъществява в тайни лаборатории, далеч от очите на обикновения човек?

В множество конспиративни теории се твърди, че клонирането на хора вече далеч не е непозната материя за науката. Много от любителите на тези теории вече не се питат дали е възможно клонирането на човешки тела, а по-скоро усъвършенствала ли се е науката да клонира човешките души. Тъй като душата на човека не е нито физическа, нито пък се състои от някаква плътна материя, повечето любители на конспиративните теории вярват, че клонирането на човешката душа все още е химера.

Възможно ли е човешките чувства и емоции по някакъв начин да се копират върху друг носител и да се клонират в друго тяло?

Още една стъпка към възможността за клониране на хора

Някои вярват, че клонирането на човешката душа се осъществява чрез извличане на чувствата, емоциите и спомените на миниатюрен чип, който по-късно се прикрепя към клонинг. А клонингът свободно започва да оперира с човешкото съзнание.

Все едно това е един роботизиран индивид, който обаче свободно използва емоции, чувства и спомени на реално съществуващ човек.

Учени се опитват да създадат зародиши от човешки и животински клетки

Дали всичко това е възможно и дали вече не се прави някъде, в някоя тайна лаборатория по света?

ThinkStock/Getty Images

И още:

Какво става с душата и с тялото на човека след смъртта?

Нова крачка към отглеждането на човешки органи в тялото на животно

Британските учени могат да клонират стволови клетки от починали хора

Борбата срещу смъртта е обречена

Великобритания разреши експерименти на зачеване от трима родители

Отгледаха човешки ембрион извън утробата

Учени получиха разрешение за спорна технология за редактиране на човешки гени

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук

По темата

 

Клонира ли Владимир Путин областни губернатори?

Глеб Никитин, Дмитрий Азаров и Александър Бурков.

Михаел Климентиев, Алексей Николский/RIA Novosti

Сезонът на оставките и преназначаването на губернатори в Русия е в разгара си. Някои от временните губернатори обаче, назначени от президента, толкова си приличат, че много хора се шегуват, че са клонинги, тайно създадени от правителството.

„Изглежда, че новите губернатори на Самара и Нижни Новгород могат да отключат взаимно своите iPhone Xs (с лицево разпознаване)“, тази шега циркулираше из руското интернет пространство на 26 септември 2017 година. Двамата нови политици изглеждат много сходно: имат кафява коса, едни и същи прически и тен, носят очила и са с подобни, почти идентични костюми.

Технически тези хора все още не са губернатори: те заместват длъжностните лица, подали оставка. Техните области са различни: Самара е на 853 км източно от Москва, а Нижни Новгород – на 401 километра. Дмитрий Азаров от Самара и Глеб Никитин от Нижни Новгород изобщо не са свързани. Но как си приличат само!

„Масово производство на губернатори“

Ситуацията очаквано предизвика много вицове. „Най-накрая имаме масово производство на типични губернатори в Русия“, възкликнаха някои потребители онлайн. Други публикуваха снимки на лаборатории за клонинги от „Междузвездни войни“ и различни фентъзи филми. Ако Кремъл наистина има някаква тайна фабрика, където се създават нови служители, вероятно ние никога няма да разберем за това!

Има още една прилика между двойката губернатори, както посочва Ura.ru: Азаров и Никитин са доста млади – съответно на 47 и 40 – и имат опит на федерално ниво.

Освен тези двама души, хората посочиха още, че сред останалите губернатори, назначени през 2017 г., двама имат еднакви фамилни имена и презимена: Глеб Сергеевич Никитин (Нижни Новгород) и Андрей Сергеевич Никитин (Великий Новгород). Да, дори и имената на градовете, в които работят, си приличат. Много лесно е да се объркате.

Още един…

Неуморният Путин назначи още един заместник-губернатор на 9 октомври. Запознайте се с Александър Бурков – временен губернатор на Омск (2,235 км източно от Москва). Да ви напомня на някого?

Косата на Бърков е малко по-сива от тази на колегата му, но иначе изглежда като негов близък роднина (какъвто не е). Според една шега в коментарите, всичко се дължи на прическата, която е абсолютно еднаква и при тримата мъже. Може би точно това е официалният стил?

(в бръснарницата)

– Здравейте! Каква прическа искате да ви направим?

– Нали знаете, кандидатирам се за губернатор…

– Няма нужда да казвате повече каквото и да е, заемаме се!

Внимание! Всяко пълно или частично копиране на материали на Russia Beyond без писмено разрешение и директен линк към оригиналната публикация на Russia Beyond, включително от други електронни ресурси, ще се смята за грубо нарушение на Закона за защита на интелектуалната собственост на Руската федерация. Russia Beyond и медийният холдинг RT си запазват правото да реагират на подобни нарушения в различни държави, включително по съдебен ред.

 

https://bg.rbth.com/%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82/325753-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0%B3%D1%83%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8

 

 

***

Вълкът - овцата


Публикувано в Анализи, Новини от Македония и България. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *