Удостоверението за раждане на Барак Обама е фалшиво

Доказателство (с помощта на софтуер), че обнародваното на сайта на Белия дом удостоверение за раждане на Барак Обама все пак е фалшиво

Като едно от основните доказателства се привежда факта, че публикуваният PDF-файл, когато се отвори с Adobe Illustrator, се оказва, че се състои от много припокриващи се слоеве, а сканираните документи винаги се състоят само от един слой.

Ако обаче се изключат тези наложени слоеве, от свидетелството остава почти празната бланка с множество изтрити зони.

Обърнете внимание и на резкия контраст на частите от един и същи подпис, един от подписа е оригинален и е направена с мастило, а останалата част до края е дорисувана с компютър.

Интересен е и факта, че както се оказва, Обама не е бил дете?

Не е имал детство? Никой не го помни като малък?

Много странно, обаче е вярно. Как така? и защо? в цялата страна няма нито един, който да е бил приятел с Обама по време на неговото детство? Защо Обама никой не го помни ? …

Доналд Тръмп (октомври 25, 2012) направи обещаното изявление за американския президент Барак Обама. Американският милиардер и телевизионен водещ публикува видео послание в Yotube, в което предложи на Oбама необичайна сделка. Същността и е, че в замяна на публикуването от страна на Обама на неговите документи от обучението му в колежа и университета, както и заявлението му за паспорт, магнатът ще дари $ 5 милиона на всяка благотворителна организация, която посочи президента. “Барак Обама е най — непрозрачният президент в историята на тази страна. Ако той публикува тези документи, това ще елиминира всички въпроси и ще успокои много американци“ — Тръмп. В предложението на милиардера се казва, че документите трябва да се оповестяват публично не по-късно от 17:00 часа по времето на Източното крайбрежие на САЩ на 31 октомври (24 ч. Сф). След това на името на избрания от Обама благотворителен фонд незабавно ще пристигне чек.

Доналд Тръмп и през март 2011 поиска Обама да покаже удостоверението си за раждане ,но реакция нямаше никаква.

 

http://bultimes.com/udostoverenieto-za-razhdane-na-barak-obama-e-falshivo/

 

 

***

 

 

Барак Обама призна, че “жена“ му в действителност е травестит на име “Майкъл“

 

Барак Хюсеин Обама призна пред офицери от ВМС на САЩ, че „жена” му в действителност е травестит на име „Майкъл”, бившият председател на обединения комитет на началник-щабовете адмирал Майк Мълън изглежда изумен.

Мишел Обама, т.нар.”Първа дама” на САЩ е родена под името Майкъл ЛаВон Робинсън /Michael LaVaughn Robinson/ на 17 януари 1964 г. в Чикаго, Илинойс.

Той е вторият син на Фрейзър Робинсън Трети /Fraser Robinson III/ – известен през 60-те кокаинов дилър и главорез на кмета-мафиот Ричард Джей Дилей /Richard J. Daley/ и Мариън Шийлдс Робинсън /Marian Shields Robinson/, улична проститутка на свободна практика, впоследствие диагностицирана с HIV-вирус през 1998 г.

Майкъл /Мишел/ е популярен в гимназията и през 1982 г. получава стипендия, за да играе на позицията среден нападател за отбора на „Орегон Стейт Бийвърс”. След приключването на изключително успешния му откъм показатели първи негов новобрански сезон в отбора, той изведнъж отпада от училище. негови съотборници коментират, че редовно са чували Майкъл Робинсън да се оплаква за това, че е „жена хваната в капана на мъжко тяло” /“woman trapped inside a man’s body”/ и на 13 януари 1983 г. той се подлага на операция за смяна на пола в университетската болница „Джонс Хопкинс” в Балтимор. За да прикрие срама от новата си самоличност, Майкъл напуска Орегон и постъпва в Принстънския университет под новото си име Мишел Робинсън /Michelle Robinson/. Години по-късно среща Бари Обама, Младши – кенийски имигрант, който впоследствие научава действителната самоличност на „Мишел”. Впоследствие те се женят и осиновяват две деца

 

http://bultimes.com/barak-obama-prizna-che-zhena-mu-v-dejstvitelnost-e-travestit-na-ime-majkal/

 

 

 

 

***

obamamasier[1]


Публикувано в Личности. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *