Ясновидка: Времето дойде – Бойко Борисов трябва да избира – затвор или смърт

Времето дойде, през октомври ни чакат страшни събития, твърди Николета Йоданова

Ясновидката Николета Йорданова хвърли в потрес Сашо Диков. В предаването му по Нова тв тя заяви, че Бойко Борисов е изправен пред тежък избор – смърт или затвор.

„Той избира – или ще го убият или ще влезе в затвора“, каза съвсем насериозно Николета.

„Ама ти не позна за сменените министри от Борисов“, контрира я Диков.

Николета се вбеси и запозна мрачни предсказания. „Времето дойде. През октомври ни чакат страшни събития. Това, което в момента се случва, е пълен фарс и половината хора от ГЕРБ ще отидат в затвора. Кирливи ризи излизат наяве. Бойко Борисов и Цветан Цветанов ще се разделят, няма да я има тая шуробаджанащина вече“,

избълва в транс ясновидката и допълни, че няколко човека от ГЕРБ ще бъдат арестувани.

„Борисов върви по стъпките на Тодор Живков. Защо и на мен той пуска камери, защо ме следи, попита тя. И теб те подслушват“, обърна се Йорданова към водещия.

„Подиграваш ли ми се. Няма да изплюя цялата информация. Теб може да не те е страх, но ние имаме семейства“, отговори тя на въпрос, какво ще се случи с двамата първи в ГЕРБ.

„Бойко си е препикал властта и стола и не иска да ги пусне. Страх го е. И двамата са параноясали. Те не могат да разберат, че всичко се обръща срещу тях“, подчерта ясновидката и отново обяви, че няколко човека от групата ще бъдат арестувани. Николета разкри, че пли нея са идвали много политици, за да я карат да им прави PR.

„При мен днес в 11,00 ч. дойде най-новата любовница на един от бившите министрите. Тя се казва Христина и е адвокатка. Аз й казах да се върне при старата си любов и да не се забърква в политиката.

На този министър съпругата му го е оставила, той живее със секретарката си, а има и четвърта жена, която върти“, заключи Йорданова. /БЛИЦ

 

https://www.blitz.bg/goreshtite-novini/yasnovidka-boyko-borisov-tryabva-da-izbira-zatvor-ili-smrt_news202977.html

 

 

 

***

борисов-цар-e1502979829435[1]


Тази статия беше публикувана в Новини от Македония и България. Bookmark the link.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *